apora.be

Met  Apora naar Zoho ONE

De digitale transformatie van jouw bedrijf in goede handen

Apora werkt sinds 2008 als Zoho partner om je met Zoho applicaties de mogelijkheid te geven je klanten gerichter en sneller te bedienen. 

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan digitale transformatie om flexibel en op afstand te kunnen werken.

 

Wij bieden een totaaloplossing aan voor bedrijven die op zoek zijn naar een digitale werkomgeving in de cloud. Behaal je bedrijfsdoelstellingen en Digital Transformation 2.0 met behulp van onze gecertificeerde Zoho specialisten en Zoho cloud applicaties

Geen Zoho?

Ontdek alle mogelijkheden van Zoho ONE!

Wel Zoho?

Ontdek onze diensten en optimaliseer je tools!

Apora - Zoho ONE

Werk vanuit één platform 

Beheer, verbind en automatiseer bedrijfsprocessen met behulp van Zoho ONE. Werk vanuit één platform, in plaats van verschillende cloud applicaties van verschillende leveranciers. Automatiseer handmatig werk (met Workflows en Blueprints) voor een verhoogde efficiëntie en productiviteit. Elke Zoho applicatie wordt geleverd met een Android of iOS mobiele app waarmee je overal ter wereld toegang hebt tot alle functionaliteiten. 


Zoho voldoet aan hoge veiligheidsnormen, je data wordt veilig opgeslagen in Amsterdam. Daarnaast heb je altijd toegang tot een back-up. Voor het gebruik van Zoho ONE betaal je slechts 37 euro per medewerker/maand.
Start gratis proefversie

Zoho ONE biedt het meest gebruiksvriendelijke en uitgebreide softwarepakket met een verzameling van 60+ geïntegreerde cloud applicaties voor al je afdelingen 

60+ Zoho applicaties

Zoho ONE is een uniek en krachtig softwarebundel die uit meer dan 60 applicaties bestaat. De applicaties zijn verdeeld onder verschillende categorieën. Elke categorie bestaat weer uit verschillende onderdelen. Hierdoor kun je je werkprocessen zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. Het is dus mogelijk om een gehele eigen draai te geven aan het systeem, waarin je alles gemakkelijk kunt bijhouden en terugvinden. Een Zoho Consultant kan je adviseren over de verschillende categorieën en opties. Samen kijken we naar wat past bij jouw bedrijf. 

Sales
Marketing
Support
Communicatie
Collaboratie
Productiviteit
Financiën
Human Resources
Business Process
Sales

Klantenbeheer, het motiveren van verkopers en accountmanagers of zelfs het automatiseren van plannings- en melding processen. Verkoopdoelen behalen was nog nooit zo makkelijk! Dankzij de Zoho integraties van Apora heb je toegang tot maar liefst 7 interessante en gebruiksvriendelijke applicaties die je helpen met het verkopen van diensten, het inplannen van boekingen en het beheren van klanten. 

CRM

Een multichannel-aanpak van moderne verkoopprocessen. Free Trial

Bigin

Een CRM-systeem gericht op pijplijn management. Free Trial

Forms

Maak formulieren voor het genereren van leads en klantbetrokkenheid. Free Trial

SalesIQ

Communiceer met websitebezoekers en converteer hen tot klant. Free Trial

Commerce

Alles met betrekking tot e-commerce. Free Trial

Analytics

Alles met betrekking tot business intelligence en data analyse. Free Trial

Bookings

Automatiseer je plannings- en meldingsprocessen en zorg dat afspraken voortaan worden nagekomen. Free Trial

Marketing

Beheer al je marketingtools in de cloud vanuit 1 platform, zodat je geen verschillende abonnementen hoeft af te nemen bij diverse aanbieders. Wij bieden namelijk meer dan 10 tools aan die je helpen met het beheren van marketing campagnes, sociale media kanalen en evenementen. Daarnaast helpen wij je ook met het automatiseren van marketing en kun je met Zoho gemakkelijk enquêtes maken om zo beter in te spelen op klantbehoeftes en nieuwe trends. 

Campaigns

Creëer, verstuur en volg effectieve e-mailcampagnes. Free Trail

MarketingHub

Het geïntegreerde marketing automatiseringssysteem. Free Trial

Forms

Maak formulieren voor het genereren van leads en  klant betrokkenheid. Free Trial

Survey

Neem weloverwogen beslissingen door gebruik te  maken van feedback uit enquêtes. Free Trial

Social

De alles-in-één-software voor beheer van social media. Free Trial

Sites

Snel gebouwde professionele websites. Free Trial

PageSense

Software voor de optimalisatie van  omrekeningskoersen. Free Trial    

SalesIQ

Communiceer met websitebezoekers en converteer hen tot klant. Free Trial

Backstage

End-to end event management software. Free Trial

Meeting

Houd zonder enige moeite web conferenties, geef  productdemonstraties en presentaties vanachter je bureau. Free Trial

Commerce

Alles met betrekking tot e-commerce. Free Trial

Analytics

Alles met betrekking tot business intelligence en data analyse. Free Trial
Support

Een goede customer support aanbieden is een van de belangrijkste en meest effectieve manieren om klanten tevreden te houden. Met Zoho heb je nu toegang tot cloudgebaseerde klantenondersteuning via de programma’s Zoho Desk en Zoho Assist. Onder Zoho Desk vind je een multi-channel helpdesk waarin je op een overzichtelijke manier de verschillende support verzoeken te zien krijgt en kunt oplossen terwijl Zoho Assist je in staat stelt om klanten op afstand te helpen. Bij Apora kun je beide programma’s gratis uitproberen om er zeker van te zijn dat je jouw klanten met Zoho de juiste ondersteuning biedt!

Desk

Een multichannel-helpdesk die je helpt supportverzoeken te managen en klanten  tevreden stelt. Free Trial

Assist

Los problemen van klanten op van een afstand om  te komen tot snelle oplossingen. Free Trial
Communicatie

Of je nu op zoek bent naar een manier voor medewerkers om op een snelle en informele manier met elkaar te communiceren, of een waterdichte, veilig gehoste en reclamevrije manier om commerciële mails te versturen voor je bedrijf - wij helpen je graag. Met Zoho Cliq en Zoho Mail kun je niet alleen je medewerkers in staat stellen met elkaar te communiceren, maar ook met klanten en andere belanghebbenden zoals leveranciers en leads. Vraag vandaag nog gratis een proefperiode aan om kennis te maken met de communicatie oplossingen via de Zoho cloud!

Cliq

Snelle en informele berichten sturen voor betere team-communicatie.  Free Trial

Mail

Veilig gehoste, reclamevrije e-mail voor uw bedrijf. Free Trial
Collaboratie

Collaboratie is erg belangrijk in moderne ondernemingen en bedrijven. Van het samenwerken tussen diensten wanneer het op grote projecten aankomt, tot aan belangrijke documenten binnen een bepaalde dienst - wij bieden verschillende collaboratie oplossingen aan via de Zoho cloud. Zo kun je gebruik maken van collaboratieve documenten en bestanden waar verschillende werknemers tegelijk aan kunnen werken terwijl de Zoho Workdrive je werknemers helpt met het beheren van belangrijke bestanden. Zoho Meeting stelt medewerkers dan weer in staat om moeiteloos webconferenties te geven of demonstraties en webinars te houden, terwijl Zoho Connect een soort eigen sociaal netwerk is waar je werknemers met elkaar in gesprek kunnen gaan en kennis kunnen delen. Welke collaboratieve tools en oplossingen je ook zoekt: neem vandaag nog contact met ons op om samen te bekijken hoe Zoho ook jouw onderneming kan helpen samenwerken! 

Workdrive

Online bestandsbeheer voor teams. Free Trial

Showtime

Presenteer aan doelgroepen waar dan ook ter  wereld en ga de dialoog met hen aan. Werkt ook  met Microsoft PowerPoint. Free Trial

Meeting

Hou zonder enige moeite webconferenties, geef  product demonstraties en presentaties vanachter  je bureau. Free Trial

Cliq

Snelle en informele berichten sturen voor betere team-communicatie. Free Trial

Connect

Een eigen sociaal netwerk voor teamoverleg en  het delen van kennis. Free Trial

Sign

Onderteken documenten digitaal en vraag om handtekeningen.
Free Trial

Productiviteit

Zoho biedt een aantal tools aan die je werknemers kunnen helpen om productief te zijn en hun samenwerkingen en taken beter te organiseren. Van een handige tekstverwerker tot een online spreadsheet applicatie - alle tools en programma’s die je werknemers nodig hebben om de dag productief door te komen kunnen gevonden worden in de Cloud omgeving van Zoho ONE. 

Writer

Een handige online tekstverwerker om gezamenlijk resultaat te behalen. Free Trial

Sheet

Een cloud-spreadsheet applicatie die zo indrukwekkend is dat je je afvraagt waarom je je desktop-app niet eerder hebt verlaten. Free Trial

Show

Creëer prachtige presentaties met input van  meerdere collega’s. Free Trial

Vault

Op een beveiligde manier de wachtwoorden van  je organisatie opslaan en beheren.. Free Trial

Sign

Onderteken documenten digitaal en vraag om handtekeningen.
Free Trial

Notebook

Een prachtige en eenvoudige app voor het maken  van notities om je leven op orde te houden. Free Trial
Financiën

Als bedrijf is het belangrijk om een goed overzicht te bewaren op je financiën. Zoho biedt je onderneming handige tools aan om je boekhouding bij te houden, facturen naar klanten te sturen en onkostennota’s te creëren via betalingsbewijzen met 1 druk op de knop. Voor bedrijven die met fysieke producten werken biedt Zoho eveneens een gecentraliseerd systeem voor voorraadbeheer aan dat communiceert met je verkoopkanalen. Dit alles via de cloud zodat je werknemers ongestoord en ononderbroken van thuis uit kunnen werken zonder dat zij heen en weer hoeven te mailen naar je financiële dienst of naar kantoor moeten hollen om facturen uit te printen. Alle apps zijn beschikbaar via de Zoho Cloud Omgeving en kunnen uitvoerig getest worden tijdens een gratis proefperiode.

Invoice

Krijg sneller betaald met professionele facturen opgemaakt in jouw huisstijl. Free Trial

Books

Intuïtieve online boekhoudsoftware om de  financiële gezondheid van je bedrijf in de gaten  te houden. Free Trial

Subscription

Factureer je klanten op een terugkerende of abonnementsbasis. Free Trial

Expense

Transformeer betalingsbewijzen in onkostennota’s voor snelle goedkeuringen. Free Trial

Inventory

Een gecentraliseerd systeem voor voorraadbeheer  voor al je verkoopkanalen zoals winkels, online  shops en marktplaatsen als Amazon of eBay. Free Trial

Checkout

In je betalingen online met je digitale kassa.
Free Trial
Human Resources

Een centrale plaats om al je werknemers te beheren? Via de cloud rekruteren en daarmee je bedrijf laten groeien? Dat kan via de Zoho cloudomgeving aangeboden door Apora! Apora biedt bedrijven in Nederland en België via de Zoho cloud omgeving namelijk de kans om werknemers aan te sturen en nieuw talent in te huren met 1 druk op de digitale knop. Alle programma’s die je nodig hebt om je werknemersbestand te beheren vindt je in Zoho ONE.

People

Een centrale plaats om je  werknemers aan te  sturen inclusief workflows voor goedkeuringen, prestatiemanagement en meer. Free Trial

Recruit

Vind nieuw talent om je bedrijf te laten groeien.  Ontworpen voor zowel interne wervers als  uitzendbureaus. Free Trial
Business Process

Ontwikkel klanten applicaties of unieke processen met de Business Process apps aangeboden door de Zoho cloud. Deze unieke tools zijn ontworpen om nieuwe programma’s en applicaties te ontwikkelen of om applicaties en programma’s op een geschikte manier met elkaar te integreren. Vraag vandaag nog een gratis proefperiode aan voor onze Business Process apps zodat je ontwikkelingsteam alvast de kracht van onze Business Process applicaties met eigen ogen kan aanschouwen. 

Creator

Vorm unieke processen om tot klantapplicaties  met ons snelle ontwikkelplatform.    Free Trial

Flow

Een integratieplatform dat je op visuele wijze  verbindingen laat maken tussen apps. Free Trial

​​