Apora is je partner voor 
Zoho ONE

Apora is een team van ervaren gecertificeerde Zoho specialisten met uitgebreide kennis van Zoho. We hebben inmiddels meer dan 250 klanten geholpen bij het implementeren van Zoho ONE. We bieden een breed scala aan cloudservices, van cloud implementaties voor start-ups tot groot MKB en multi-nationals, tot migraties van meerdere domeinen naar 1 omgeving,  en op maat gemaakte cloud-applicaties.


Apora is de enige Zoho partner van Nederland en België die tevens member is van de zAlliance, een internationaal samenwerkingsverband tussen Zoho partners. Hierdoor is Apora altijd op de hoogte van de laatste Zoho ontwikkelingen, trends en verbeteringen.   
Plan een afspraak

De visie van Apora

Het is onze visie om Zoho simpel te maken met leergierige (jonge) mensen met een passie voor bedrijfsautomatisering die het leuk vinden om processen te vereenvoudigen, apps te configureren, 'after you' op dagelijkse basis.


Wij maken Zoho Simpel! 

De missie van Apora

"We voegen graag waarde toe door Zoho Simpel te maken voor onze klanten, omdat een implementatie nooit een nachtmerrie mag worden".


"We voegen graag waarde toe voor onze klanten door Zoho Simpel te maken, omdat elk bedrijf het verdient om zijn bedrijf te laten bloeien" 

De belangrijkste motivaties van Apora

Apora is een bedrijf dat werkt vanuit passie. Om de één of andere vreemde reden krijgen we een kick van het configureren van applicaties en het helpen van bedrijven om hun processen te verbeteren zodat mensen gemakkelijker kunnen werken. Kortom, we houden ervan om te helpen en waarde toe te voegen.

Dat doen we met een team van jonge professionals die zelf gemotiveerd zijn en graag groeien en leren. Dagelijks houden we ons daarom bezig met drie dingen waar we goed in zijn en die ons persoonlijke en zakelijke DNA vormen:

  • Simplify processes. Processen vereenvoudigen. Elke dag is er minstens één proces dat we herzien en vereenvoudigen. Hetzij door het in kaart te brengen, onnodige stappen te elimineren of door te identificeren wat we kunnen automatiseren. We Simplify!

  • Apps configureren. Elke dag zijn we applicaties aan het configureren voor onze klanten om de processen te ondersteunen die we voor hen hebben vereenvoudigd. We appify!

  • 'Na u'. Elke dag doen we minstens 3 'Na u's' om in een servicegerichte houding te komen en te beseffen dat het niet om ons draait. Een 'na u' is een taak of activiteit om iemand anders te helpen. We doen dit om in een servicegerichte houding te komen en te beseffen dat het niet om ons/mij gaat, maar om het succes van de klant. Wat kunnen we doen om een klant tevredener te maken en met hem mee te denken. Hoe kunnen wij helpen? We "addify!" 😉

Wij maken Zoho Simpel! 

Geschiedenis en huidige status van Apora

Apora is een Zoho ONE cloud implementatie bedrijf in Nederland en België, met meer dan 13 jaar ervaring als Zoho Partner. Wij helpen klanten hun zakelijke software automatiseringsdoelen en Digitale Transformatie 2.0 eisen te bereiken met behulp van onze gecertificeerde Zoho specialisten en Zoho cloud applicaties.


Apora is een team van ervaren gecertificeerde Zoho specialisten met uitgebreide kennis van Zoho. Wij hebben inmiddels meer dan 250 klanten geholpen bij de implementatie van Zoho ONE. Wij bieden een breed scala aan cloud diensten, van cloud implementaties voor start-ups tot grote KMO's en multi-nationals, tot migraties van meerdere domeinen naar 1 omgeving, en cloud applicaties op maat.


Apora is de enige Zoho partner in Nederland en België die ook lid is van de zAlliance, een internationaal samenwerkingsverband tussen Zoho partners. Lid zijn van zAlliance betekent dat Apora altijd op de hoogte is van de laatste Zoho ontwikkelingen, trends en verbeteringen. 

Onze Zoho diensten

Wij leveren Zoho totaaloplossingen. We leggen de basis met Zoho CRM of Zoho Creator, waarna we andere applicaties integreren die aan je bedrijfsbehoeften voldoen. Wij werken graag met je samen om je zakelijke uitdagingen op te lossen en te werken aan de continuïteit van jouw bedrijf!

Zoho Consultancy

Laat ons je helpen optimaal gebruik te maken van je bestaande Zoho applicaties of laat je assisteren met wat nog meer mogelijk is

Meer informatie

Zoho Support

Krijg ondersteuning voor, tijdens en na het inrichten van Zoho ONE en de bijbehorende applicaties

Meer informatie

Zoho Workshops

Wij geven zowel klassikale als 1-op-1 trainingen aan eindgebruikers en beheerders, op locatie of op afstand

Meer informatie

Zoho Development

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, bouwen wij Zoho add-ons en plug-ins naar je bedrijfsbehoeften

Meer informatie

Zoho Integraties

Loop niet vast vanwege integratie beperkingen met onze op maat gemaakte integraties en plug-and-play koppelingen 

Meer informatie

Apora team

Dit team is WILD!

Aniel

Managing Director

Ik weet niet waarom hier een panda staat, want hij is een echte salestijger ;-)

Eelco

Ops & Delivery

 Zonder hem zou het hier een dierentuin zijn...

David

Zoho Sales Consultant

Brengt bedrijfsprocessen in kaart. Zijn lange nek helpt hem bij de "helikopterblik" Quincy

Zoho Sales Consultant

Focust zich op de planning en configuratie. Met het geheugen van een olifant gaat er (bijna) nooit wat fout! 

Brayn

Software Developer

De techneut. Spreekt vloeiend API's, code review, en Portugees!

Shaquille

Zoho Business Intelligence

De data-freak. Hij ziet meteen hoe gegevens in het wild van het ene systeem naar het andere moeten worden verplaatst

Carlos

Delivery & Support

Hij loopt en praat over Security Reviews, Apex-code, Visualforce-pagina's en andere deep-tech-dingen. (Wordt al moe tijdens het opschrijven.. )

Jasper

Zoho Consultant

Voor al je integraties en customizations, geen zorgen, deze consultant zit er met zijn neus bovenop

Noah

Software Developer

Alle developers zijn bang voor hem, geen flut-coderingen als hij op kantoor is want dan komt de aap uit de mouw....

Dyantha

Zoho Marketing Consultant

Een dansende dolfijn, vol creatieve ideeën voor het #WOW effect in onze marketing campagnes

Jelmer

Account Manager

Ik weet niet waarom hier een vis staat, want hij is een echte salestijger ;-)

Muhidin

Zoho Consultant

Zorgt voor cloud optimalisatie van huidige Zoho applicaties

Hellen

Zoho Consultant

Duik met deze consultant in je meest complexe uitdagingen en kom samen tot de beste oplossing

Lúcia

Zoho Consultant

Een non-tech held in het wild en een ster in designs! 

Manon

Zoho Consultant

Laat je meenemen onder de vleugels van deze consultant en bereik je bedrijfsdoelen

Warsha

Zoho Consultant

Test nieuwe applicaties uit zodat Apora altijd op de hoogte is van de laatste updates en nieuwste mogelijkheden van Zoho ONE

Ada

Zoho Consultant

Zorgt voor op-maat-gemaakt advies met betrekking tot migratie en de cloud!

​​