Applicaties op maat met Zoho Low Code Development

Omdat elk bedrijf anders is en zijn eigen werkwijze en processen heeft, bieden wij ook Zoho applicaties op maat aan. Hierbij ontwikkelen we de applicaties zodat deze perfect bij je bedrijf past en je hier optimaal gebruik van kunt maken

Plan een afspraak

Zoho Low Code Development

Low code is een vorm van softwareontwikkeling gericht op het visueel ontwerpen van applicaties. Bij low code development maakt men gebruik van een grafische gebruikersomgeving en het instellen van configuraties in plaats van het schrijven van traditionele computercode. Op deze manier gebeurt het development gedeelte sneller dan als er gebruik gemaakt wordt van de traditionele computercode. 

Waarom Low Code Development?

Met low code development zijn wij in staat om toevoegingen aan Zoho applicaties op maat te ontwikkelen voor je bedrijf of zelfs complete standalone applicaties.

 

Het voordeel is dat er een verscheidenheid aan oplossingen wordt ontwikkeld, variërend van apps voor procesautomatisering tot modernisering van bedrijfskritische systemen. 

 

Low-code lost de fundamentele scheiding op tussen wat een bedrijf nodig heeft en welke software is geleverd. Maar zoals bij elke technologie, moeten bedrijven deze correct gebruiken om er waarde uit te halen. Dit is iets waar we je bij kunnen helpen.

Het is belangrijk om te weten dat je fantasie echt de limiet is van wat we kunnen creëren met low-code.

Onze development diensten

Low code development

Custom portals 

Prijscalculator / CPQ

Vastgoed oplossingen 

Custom ERP

​​